Ik heb enkele lessen bij Eddy gevolgd, waarbij ik al snel totaal niet het gevoel kreeg dat Eddy zich focuste op mijn leerproces.
Vanaf de allereerste les kletste Eddy bijvoorbeeld aan één stuk door , wat gezellig is (ik lees dit ook veelal in de positieve reviews), maar ook totaal onhandig, overbodig en bovenal onveilig is. Hierdoor hadden we namelijk allebei veel minder aandacht voor het verkeer en mijn rijgedrag, iets wat volgensmij, en al helemaal in de eerste lessen, centraal hoort te staan tijdens je rijlessen.
Ook maakte ik het mee dat Eddy een video vanaf zijn telefoon aan mij liet zien tijdens het rijden. Ik neem aan dat ik daarbij niet hoef te herhalen wat ik hierboven al heb uitgelegd.
Tenslotte maakte ik nog mee dat Eddy een racistische opmerking maakte over een voetganger op het zebrapad.

Nu ik sinds kort bij een andere rijschool les, zie ik pas in hoe ontzettend veel fijner de stijl is van mijn nieuwe instructeur.
Het voelt heel prettig dat er structuur is in de lessen en dat er daadwerkelijk aandacht bestaat voor mijn leerproces. Ik heb daardoor in één proefles al veel meer geleerd dan in de drie lessen die ik bij Eddy heb gehad. Ik ben blij dat ik op tijd ben gestopt bij Eddy en op zoek ben gegaan naar hoe het anders kan!